Jdi na obsah Jdi na menu
 


Béčku se nepovedl obrat v Malíně

TJ Sokol Malín - AFK Kácov B               4:3  (3:1)

17. kole okresního přeboru zavítali fotbalisté kácovského béčka na hřiště Sokola Malín. Hosté potřebují k záchraně v soutěži každý bod, těch ale na rozdávání neměl ani Malín. Jenže hosté přijeli pouze v jedenácti a lépe na tom nebyli ani domácí: Trenér Tomáš Vojtíšek řešil složení mužstva ještě těsně před výkopem.

Prvních patnáct minut se na hřišti nedělo nic podstatného, potom se ale rozpoutala gólová přestřelka: V 15. min. Hylský otevřel skóre hlavou po rohovém kopu - 0:1. Jenže ani ne za dvě minuty bylo opět srovnáno, když Novotný dlouhým křižným pasem našel úplně volného Málka, který balón uklidil k tyči - 1:1. Ve 24. min. ze zaváhání gólmana Kácova Malín vytěžil rohový kop, po kterém nejprve Rezler mířil do břevna a O. Vojtíšek potom přece jen dostal domácí do vedení - 2:1. Ve 27. min. gólmanovi hostů vypadl další míč a obránce Rathauz mohl hlavou upravit na 3:1.

Hosté se do zápasu vrátili hned po změně stran, když Wolf zakončil svůj brejk přesně k tyči - 3:2. I přesto měli domácí ještě příležitosti, ovšem L. Kraus na centr J. Krause do malého vápna nedosáhl a střely T. Vojtíška, či Rathauze minuly kácovskou bránu. V 60. min. Havlín s Wolfem unikli do dalšího brejku, tentokrát ale gólman jejich útok vytáhl na roh. Dramatickou zápletku přinesla 68. min.: J. Kraus v úniku hledal ve vápně ještě O. Vojtíška, jenže rozhodčí gól neuznal pro ofsajd. Místo toho na druhé straně Wolf srovnal na 3:3! S domácími to mohlo vypadat ještě hůře v 77. min., ovšem při Wolfově dalším brejku je zachránila tyč. Drama ale mělo šťastnější konec pro Malín, protože v 80. min. L. Kraus lehkou tečí usměrnil trestný kop do sítě - 4:3.

Průběh zápasu pořádně rozpumpoval domácího trenéra Tomáše Vojtíška. "Místo toho, abychom do druhého poločasu nastoupili koncetrovaní, vlastními chybami připravíme soupeři dvě brankové příležitosti. Naprosto nesmyslně," zlobil se a pokračoval: "Jediné, co je pozitivní, jsou tři body. Také mě naštvala situace, kdy asistent odmával ofsajd a místo stavu 4:2 dostaneme na 3:3. Proto jsem radši, když jezdí tři rozhodčí. Toto je neštěstí!"

Kácovský trenér Jaroslav Váňa přijel s týmem do Malína s tím, že nemá co ztratit. "Spoustu hráčů máme zraněných, do brány musel hráč z pole. Osa týmu sice zůstala, absence byly ale na naší hře znát," upozornil. "Na terénu v Malíně se nám špatně kombinovalo, míč nás skákal. Hlavně jsme dělali dětinské chyby vzadu, ze kterých jsme dostali tři branky," poznamenal a doplnil: "Ve druhém poločase jsme chtěli míče jen nakopávat dopředu na souboje, zápas se nám podařilo srovnat. Měli jsme více šancí, nastřelili i tyč. Gólman nám ale chybí, hráč z pole není rozchytaný a nemůžeme čekat zázraky."

Branky: 17. Málek, 24. O. Vojtíšek, 27. Rathauz, 80. L. Kraus - 48., 69. Wolf, 15. Hylský

Rozhodčí: J. Koleček

Sestavy:                                                                                                              Malín: Pospíšil - Rathauz, P. Štoček, Novotný, Jan Husa - J. Kraus, L. Kraus, T. Vojtíšek, Rezler - O. Vojtíšek, Málek.                                                                                       Kácov B: Pospíšil - Marhan, Pivoňka, Novotný, Berky - J. Váňa, Š. Štorch, Pana, Hylský - Wolf, Havlín.

 

Zdroj: www.svoboda.info

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář