Jdi na obsah Jdi na menu
 


Další galapředstavení Vojtěcha Štorcha

Malešov - Kácov 0:3 (0:1)

 V rámci 20. kola zavítali fotbalisté AFK Kácov na stadion do Malešova.Hostujícím hráčům vyšel hned začátek utkání. V 7. minutě vystřelil A. Pana , brankář Táborský střelu vyrazil pouze před sebe a dobíhající Vojtěch Štorch poslal hosty do vedení - 0:1. Hosté vycházeli ze zajištěné obrany a spoléhali hlavně na brejky. Více šancí si vypracovali domácí. Nejblíže k vyrovnání měli hráči Malešova krátce před přestávkou, kdy za vápnem vystřelil J. Rejthárek a jeho krásnou střelu zastavilo břevno Vernerovi brány. Druhý poločas začal stejně jako první. Hosté zahrávali volný přímý kop z 35 metrů. K jeho exekuci se postavil A. Pana a vyslal tvrdou střelu na domácí branku, Táborský jeho střelu pouze vyrazil, M. Zeman byl u balónu dříve než J. Rejthárek a patičkou vybídl ke skórování Vojtěcha Štorcha, který zvýšil kácovské vedení a zajistil tak AFK výborný vstup i do druhého poločasu. V 63. min. gólman Táborský zlikvidoval příležitost Havlína, na druhé straně zasáhl Verner proti střele Horyny. V 72. min. přišla další branka v domácí síti. Š. Štorch vyslal ideální přihrávkou za obranu svého bratra Vojtěcha. Domácí brankář vyběhl proti kácovskému střelci, ale ten nezaváhal a podél brankáře poslal AFK do tříbrankového vedení. Vojtěch Štorch tak zkompletoval svůl hattrick. Hosté se snažili alespoň o snížení, ale kácovská obrana s pomocí brankáře Vernera byla pevná.

Hodnocení  trenéra SK Malešov Jiřího Škramovského: Kluci bojovali, rvali se. Hráli jsme ale na to, na co máme. Soupeř nám udělil tvrdou lekci z produktivity. Dva góly jsme mu přihráli, možná, že rozhodující byl i za stavu 0:1 odpískaný ofsajd při našem brejku. Ten odmával hostující asistent, podle diváků nebyl. Dostali jsme ale tři góly a žádný nedali. Nejsme nespokojený, bojovali jsme, chtěli jsme, soupeř byl ale důraznější, fotbalovější a produktivnější.

Hodnocení trenéra AFK Kácov Miroslava Jelínka: Hráli jsme tak, jak jsme si v kabině řekli. Takticky, se soupeřem jsme se nehonili. Malešov má domácí kluky, těžko bychom je někde naháněli. Věřili jsme, že z brejků góly dáme. Máme Vojtu Štorcha, který góly prostě dá.   Jsem rád, že jsme soupeře nepustili do žádné vážnější šance, až k hlavičce v nastavení a nastřelenému břevnu v první půli. Vyhráli jsme zaslouženě, i když domácí hráli velice dobře

Branky: 9., 51., 72. V. Štorch. Rozhodčí: Lubomír Ledvina. ŽK: M. Poklop - Havlín, Š. Štorch, Jakoubek, A. Pana. 

Sestavy:                                                                                                                        Malešov: Táborský - Krásenský, R. Barenčík, Vokoun, M. Poklop - Kalfiřt (63. Kalanyos), J. Rejthárek, Zoufalý, Horyna - D. Klečák, R. Menšík (75. Žídek).         Trenér Jiří Škramovský. Kácov: Verner - Zeman, Berky, Jakoubek, Pivoňka - Novotný (78. Páleník), A. Pana, Š. Štorch, Blažek (83. Soucha) - Havlín (64. Pospíšil), V. Štorch. Trenér Miroslav Jelínek.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář