Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kácov derby nezvládl

Kácov - Zruč n. Sáz.            0:4 (0:1)

Ve šlágru 8. kola okresního přeboru nastoupili fotbalisté AFK Kácov v derby proti Zruči nad Sázavou. Domácí chtěli vítězstvím udržet vedoucí pozici, naopak hosté chtěli vrátit Kácovu porážku z letní přípravy (pozn. 1:4). Ve 4. min. vznikla první šance domácích. A. Pana zatáhl balón do pokutového území hostů, zpětnou přihrávkou našel Š. Štorcha, který ještě prodloužil na J. Bělohlávka. Jeho střelu ale brankář vyrazil nad. V 9. min. se do šance dostal hostující Petrů, ale Kácov odvrátil na roh. Z rohového kopu hosté nic nevytěžili. Ve 21. min. hosté založili rychlý protiútok, ale J. Kabát stihl včas odkopnout míč do bezpečí. Ve 24. min. se Zruč dostala do vedení. Další rychlý brejk založil u postranní čáry J. Zeman, který u pokutového území přihrál Loudovi, který ještě prodloužil na Jakuba Koudela, jenž v bezprostřední blízkosti prostřelil Kotoučka - 0:1. Ve 28.min. hosté zahrávali rohový kop, ale  Jouza hlavičkoval do náruče Kotoučka. Ve 40. min. zakončoval hostující J. Zeman, ale naštěstí minul. Ve 41. min. se, po přihrávce Jandy, dostal do šance opět J. Zeman, ale jeho střela skončila nad. Ve 42. min. si šanci vytvořili i domácí, ale Havlínova střela byla zblokována. Ve 43. min. zkoušel štěstí M. Zeman, ale jeho střela letěla vysoko nad. Ve 48. min. M. Habal netrefil na kluzkém povrch balón a vyslal tak do šance hostujícího Stanislava Viktoru, který nabídnutou šanci využil dokonale a poslal hostující Zruč do dvoubrankového vedení. V 53. se dostal do zakončení Cacák, ale trefil pouze boční síť. V 58. min. K. Houdek prošel přes tři protihráče, našel Š. Štorcha, který si ale v gólové šanci nedokázal zpracoval míč. V 65. min. vyzkoušel brankáře Cudlína A. Pana. V 66. min. zahrával K. Petrů standartní situaci. Jeho centr si ale do vlastní branky srazil Habal a skóre se navýšilo na 0:3. V 75. se v pokutovém území dostal ke střele M. Zeman, ale s jeho zblokovanou střelou neměl zručský brankář problémy. V 79. min. se ke střele dostal K. Petrů a po teči kácovských hráčů míč zapadl pod břevno Kotoučka - 0:4. Kácov šlágr kola nezvládl a po dvou vlastních gólech prohrál se Zručí vysoko 0:4 a opouští tak vedoucí pozici okresního přeboru.

Hodnocení trenéra AFK Kácov: Do zápasu jsme vstoupili celkem dobře a vypracovali jsme si dvě velké šance, které jsme ale neproměnili. Na druhé straně dokázali hosté využít naší chyby a z brejku šli do vedení. O přestávce si něco v kabině řekneme, ale bohužel to tam taky zůstalo. Hned ve druhé minutě uděláme školáckou chybu a darujeme Zruči druhý jednoduchý gól. Ještě jsme se mohli vrátit do zápasu, kdybychom proměnili nějakou šanci. To se nestalo, naopak si dáme nešťastně dva vlastní góly. Na tento zápas se všichni hrozně těšíme a pak předvedeme takovou ani nevím jak to nazvat. Je to pro mě velké zklamání. Na druhou stranu soupeř hrál velmi dobře směrem dozadu a přecházel po našich individuálních chybách do brejků, prostě chtěl víc a proto zaslouženě zvítězil. 

Rozhodčí: Pařez

Branky: 24. Koudela, 48. Viktora, 66. Habal vlastní, 79. vlastní

Sestavy:                                                                                                                     AFK Kácov: Kotouček - Houdek, Kabát, Habal (69. Novotný) - Zeman, Moudrý - Cacák, Pana, Bělohlávek, Š. Štorch (80. Blažek) - Havlín              Trenér: Miroslav Jelínek                         Zruč N. S.:  Cudlín - Z. Louda, Jelínek, Jouza, Hájek - Zeman, Petrů, Janda, Viktora - Koudela, T. Louda.               Střídali: Váňa, Brabec.            Trenér Z. Louda.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

naplava

(naplava, 14. 10. 2013 12:19)

myslel jsem z hlediska kácovských fanoušků, kteří by radši chodili na domácí hráče. Jinak Kácov má samozřejmě dobré mužstvo, mladé rychlé kluky. V sobotu pěkný zápas z obou stran. Nadstandartní zápas okresního přeboru. Nemyslím si, že by za porážkou byla smůla.

Re: naplava

(Bushman, 20. 10. 2013 17:06)

no dát si tolik vlastních gólů v jednom zápase je nejspíš smůla, ale vymlouvat by se na to neměli. Když se spojí smůla s bídou najednou, tak je z toho den blbec.

naplava

(brekekeee, 15. 10. 2013 23:12)

WoloupejteseMladici :-D :-D

ne všechny zápasy se povedou

(nalim, 14. 10. 2013 11:17)

Myslím, že v zápase hrála velkou roli smůla. Mluvit o nějaké náplavě je naprostý nesmysl ! Takže, hoši do toho, nic není ztraceno !!! Jinak se mi líbí perfektně popsaný průběh zápasu !

Smula.

(Neznami, 14. 10. 2013 10:49)

Kluci neva jdeme dal, prece jeste neni konec sezony. Hold budem muset vic makat. Hlavne chce to trenovat.

náplava

(náplava, 13. 10. 2013 12:37)

je mi líto kácovskejch kluků, že tam natáhli náplavu z vlašimi a domácí hráči, na které by se lidi chodili dívat tak nehrajou

ještě že jsem tam nejel

(Bushman, 12. 10. 2013 20:33)

ty voe trhači co jste to vyváděli? dostat 4 fíky. Majkle Z. si tě v práci vyslechnu, jak tu bídu zdůvodníš :-D :-D