Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kácov dodatečně postoupil do I.A třídy

Kromě Suchdola a Sázavy se z postupu radoval ještě třetí tým z Kutnohorska - FK Kácov. Ten se nakonec do I. A třídy posunul z druhého místa I. B třídy - skupina D.

"Z I. A třídy postupovalo hodně týmů do přeboru, Benešov zrušil snad béčko. Tak na nás vyšel postup z druhého místa," potvrdil trenér Kácova Miroslav Jelínek. "Nakonec sezona byla úplně perfektní, ani jsme si to tak nepředstavovali," upozornil. Plán letní přípravy trenér měnit nebude. "Nějaké náznaky, že bychom mohli postoupit z druhého místa, jsme měli už tři, čtyři kola před koncem. Jsem rád, že jsme druhé místo udrželi," přiznal a pokračoval: "Přípravu jsme tak plánovali už s tím, že bychom postoupit mohli."

Kácov zahájí letní přípravu v sobotu, v neděli se zúčastní turnaje. V dalších přátelských zápasech narazí na Votice, Sázavu a vlašimský dorost. I. A třída bude proti minulé sezoně Kácova náročnější o dva zápasy. "Proto se začíná o čtrnáct dní dříve, jsou tam nějaké dovolené - začátek musíme nějak zvládnout," prohlásil Miroslav Jelínek. Do letní přípravy v Kácově se zapojí uvažované posily. "Jak se to ale bude vyvíjet, uvidíme. Některé, o které jsme měli zájem, nám jejich mateřské kluby neuvolnili. Vím o dvou z okolí, z I. B třídy," naznačil kouč. "Do přípravy nastoupí i spousta vlašimských dorostenců, kteří z dorostu vyšli. Hráli dorosteneckou ligu v Benešově, v Táborsku, kvalita by tam měla být," upozornil a pokračoval: "Do čtrnácti dnů bych už chtěl vědět, kdo v Kácově opravdu zůstane a kdo přijde. Moc času v létě není a hráčů kolem Vlašimi moc není - je tady spousta mužstev v I. B třídě a ty své lepší hráče samozřejmě pouštět nechtějí. Jednání jsou náročnější."

Zdroj: www.svoboda.info

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář