Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kácov porazil silné Tupadly

Kácov - Tupadly                3:2 (1:0)

Ve druhém kole okresního přeboru se fotbalisté AFK Kácov představili na svém stadioně. Za soupeře jím byl velmi silný tým Tupadel, který v minulé sezóně v Kácově dokázal vyhrát. Kácov měl od začátku utkání šanci vstřelit vedoucí branku. V 7.min. byl v pokutovém území faulován V. Štorch. Sám postižený se ujal zahrávání pokutového kopu, ale z penaltového pountíku netrefil branku. Další obrovskou šanci měl P. Havlín, ale jeho střelu zastavilo břevno. Ve 22.min. se domácí přeci jen dočkali vstřelení vedoucí branky. M. Zeman napřáhl z 25 metrů, tupadelský brankář M. Potměšil jeho střelu pouze vyrazil před sebe. Petr Havlín doběhl vyražený balón jako první a poslal Kácov do vedení. Tupadly hrozili zejména po stranách a po standartních situací, které zvládal vyřešit domácí brankář P. Verner. Do kabin se odcházelo za stavu 1:0 pro Kácov. V 50. min. hosté vyrovnali. M. Zeman špatně trefil ze vzduchu míč a vyslal do brejku Jiřího Kavánka, který v tváří v tvář Vernerovi nezaváhal a vyrovnal na 1:1. Domácí se nechtěli spokojit s remízou a snažili se o vstřelení vedoucí branky. Jejich snaha byla odměněna až v závěru utkání. V 88. min. hostující brankář Potměšil opět neudržel v náruči dalekonosnou střelu, kterou vyrazil pouze před sebe. K balónu se opět dostal jako první P. Havlín, který byl posléze faulován tupadelským gólmanem a následoval pokutový kop. K jeho exekuci se postavil Kamil Moudrý a Kácov vedl 2:1. V 92.min. J. Bělohlávek utekl po lajně, přihrál před branku na Milana Cacáka, který přidal třetí branku Kácova. Zdálo se být rozhodnuto. Jenže hned z dalšího útoku došlo v pokutovém území Kácova k souboji M. Zemana s hostujícím útočníkem a rozhodčí nařídil pokutový kop i na druhé straně. O. Císař se nemýlil a Kácov vedl pouze o branku. V úplném závěru utkání Tupadly zahrávali rohový kop, na který šel i brankář Potměšil, ale Kácovu se již tento stav podařilo udržet. Fotbalisté AFK Kácov porazili Star Tupadly 3:2 a zůstavají v čele tabulky.   

Hodnocení trenéra AFK Kácov: Začali jsme velmi aktivně, ale bohužel Vojta Štorch v 8.minutě neproměnil pokutový kop a Havlín ze 7 metrů nastřelil pouze břevno hostující branky. Přesto jsme šli do zaslouženého vedení po dorážce Havlína. Tupadly hrozili jen ze standardních situací, které ovšem Verner dokázal zneškodnit. Na začátku druhé půle jsme ale chybovali a hosté dokázali vyrovnat. Naštěstí nám vyšel závěr, když byl aktivní Havlín ve vápně brankářem faulován a druhou penaltu už Moudrý proměnil a navíc Cacák v nastavení zvýšil. Hosté sice ještě dokázali také z penalty snížit, ale víc už jsme jim nedovolili. Po celý zápas jsme hosty přehrávali a byli lepším týmem a naše vítězství je zasloužené, i když jsme měli rozhodnout mnohem dřív. Ale zatím se projevuje, že máme velmi mladé mužstvo bez zkušeností. Na druhou stranu byl soupeř velmi kvalitní, o to víc si vítězství vážíme.

Branky: 22. Havlín, 88. pok. kop. Moudrý, 90(+2). Cacák - 50. J. Kavánek, 90(+3) pok. kop. Císař

Rozhodčí: Kučera

Sestavy                                                                                                                   Kácov: Verner – Houdek, Kabát, Zeman, Pivoňka – Pana, Š. Štorch, Moudrý, Filip – Havlín, V. Štorch.             Střídali: Habal, Bělohlávek, Cacák, Pospíšil.                                       Trenér: Miroslav Jelínek.                                                                                                 Tupadly: Potměšil – Chleborád, Kořínek, Hošek, O. Císař – Kruml, Voj. Vondra, Drbohlav, Kopecký – Jiří Kavánek, Ryšán.                    Střídali: Koudelka, R. Krajíček.                    Trenér Stanislav Krajíček

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Gratulace k vítěznému tažení

(Bushman, 4. 9. 2013 10:31)

Doufám ,že budete pokračovat ve vítězném tažení a postoupíte! Držím vám palce. Bushman z Vlašimi