Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kácov rozhodl už v prvním poločase

Kácov - Vrdy                  4:0 (4:0)

Ve čtvrtém kole okresního přeboru se fotbalisté AFK Kácov představili na domácím pažitu. Soupeřem jim byl celek z Vrdů. Domácí hráči chtěli v tomto utkání navázat na výborný vstup do sezóny, ve kterém získali zatím plný počet bodů. Hned od úvodních minut domácí zatlačili svého soupeře na svojí polovinu. V 7. min. měl obrovskou šanci P. Havlín, ale trefil pouze tyč. V 15. min. již byl stejný hráč úspěšný, když dostal přihrávku za obranu a z voleje prostřelil hostujícího brankáře Doubka a Kácov vedl 1:0. Kácov dál tlačil svého soupeře. Zasloužená druhá branka přišla ve 33.min. V pokutovém území hostů byl faulován A. Pana. Kamil Moudrý nařízenou penaltu proměnil a Kácov vedl již o dvě branky. Hned o dvě minuty později se měnilo skóre znovu zásluhou Artura Pany. A když v 41. min. přidal čtvrtou branku Michal Zeman, bylo o vítězi utkání rozhodnuto. Ve druhém poločase Kácov již nebyl tak aktivní a nepředvedl takovou podívanou jako v prvním poločase. Vrdům se v 68.min. nabídla velká příležitost ke snížení, když po faulu domácího brankáře P. Kotoučka zahrávali pokutový kop. Jenže Kácovský brankář vystihl směr střely a penaltu zneškodnil. Kácov si ve zbytku utkání výsledek pohlídal a porazil Vrdy 4:0.     

Hodnocení trenéra AFK Kácov: První poločas byl z naší strany velmi dobrý. Dostávali jsme se po pěkných kombinacích do dobrých příležitostí a konečně dávali i góly v prvním dějství. Soupeře jsme za celou tu dobu nepustili pomalu ani na naší polovinu hřiště a do kabin jsme odcházeli s velkým náskokem. Bohužel jsme toto všechno nepřenesli do druhého poločasu a naše hra postrádala pohyb. A tak Vrdy jakoby srovnali hru, mohli dokonce snížit z penalty, ale Kotouček jim ji chytl. Ani to naše hráče nepřinutilo k větší aktivitě a tak se zápas jen dohrával.

Rozhodčí: V. Šťastný

Branky: 15. Havlín, 33. Moudrý (pen.), 35. Pana, 41. Zeman

Sestavy:                                                                                                              Kácov: Kotouček - Houdek, Kabát, Pivoňka - Moudrý, Zeman - Bělohlávek, Pana, Výborný - Havlín, V. Štorch.               Střídali: Cacák, Š. Štorch, Pospíšil, Filip.                               Trenér Miroslav Jelínek.                                                                                               Vrdy: M. Doubek – O. Tomíšek, Hájek, Spěvák, Pleva – Káš, Luňáček, Růžička, Radovnický – Kebza, Novák.                       Střídali: K. Truksa, Kapounek.                                                Trenér Karel Truksa.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář