Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kácov si připisuje první porážku

Malín - Kácov                     1:0 (0:0)

V rámci pátého kola zajížděli fotbalisté AFK Kácov potvrdit roli vedoucího týmu do Malína. Domácím se úvod sezóny nevydařil, jelikož ještě nepoznali radost z vítězství. V úvodním dějství se moc gólových šancí nerodilo. Největší šanci prvního poločasu měl P. Havlín, který ale nedostal balón za brankovou čáru. Do kabin se odcházelo za stavu 0:0. V 50. min. zahrávali domácí rohový kop, který s pomocí teče J. Kabáta skončil za brankovou čarou a domácí se dostali do vedení. Malínští fotbalisté se více zaměřili na obranu a nakopávání dlouhých balónů na své útočníky. V 60.min. se červenalo. Domácí Čunderlík musel opustit hřiště po druhé žluté kartě. Kácovu se nabídla možnost přesilové hry, která ale netrvala dlouho. V 70. min. byl, také po druhé žluté kartě, vyloučen hostující V. Štorch a síly na hřišti se vyrovnaly. Kácov se snažil vstřelit vyrovnávací branku, ale díky mnoha nepřesnostem se žádné branky nedočkal. A tak v Malíně mohli slavit první vítěství v nové sezóně, když dokázali porazit AFk Kácov 1:0. 

Hodnocení trenéra AFK Kácov: Hráli jsme velmi špatně a za dnešní výkon jsme si ani žádné body nezasloužili. Domácí nás předčili svou bojovností a to jim k vítězství v podstatě stačilo, protože my jsme byli bez pohybu a vlastně jsme se do soubojů ani nemohli přístupem dostat. Je to pro mě velké zklamání, ale snad nás to zase posadí na zem a začneme každý hledat chyby hlavně u sebe a nikoliv někde okolo.

Branky: 50. Kabát vl.

Rozhodčí: Muller

Sestavy:                                                                                                                    Malín: Staš – Husa, Štoček, Novotný, Puchýř – Hylský, L. Kraus, T. Vojtíšek ml., P. Rezler – Mukařovský, Čunderlík.                    Střídali: Kubelka, Bartůněk.                                  Trenér Tomáš Vojtíšek st.                                                                                           Kácov: Kotouček – Houdek, Kabát, Pivoňka – Zeman, Š. Štorch – Bělohlávek, Pana, Výborný – Havlín, V. Štorch.                           Střídali: Cacák, Novotný.                                    Trenér Miroslav Jelínek.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář