Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kácov stále v závěsu za Zručí

Sázava B - Kácov                1:2 (0:2)

V rámci 11. kola zavítali fotbalisté AFK Kácov do Sázavy, kde se utkali s místní rezervou. První střelecký pokus si ve 3. min. připsal A. Pana, ale branku minul. V 7. min. se ke střele odhodlal K. Moudrý. Jeho střela byla ale zblokována na roh. Po rohovém kopu Kácova založili rychlý protiútok domácí, který přerušil J. Bělohlávek za cenu rohového kopu. V 11. min. se do šance dostal V. Štorch, ale i jeho střele scházela přesnost. Na konci další akce hostů byl opět V. Štorch. Jeho střela sice mířila mezi tři tyče, ale ztroskotala na sázavském brankáři. V 17. min. Š. Štorch vyslal výbornou přihrávku do pokutového území na P. Havlína, který ještě přihrál na Vojtěcha Štorcha, pro nějž nebyl problém dopravit míč do sítě. V 19. min. A. Pana s Michalem Zemanem vykombinovali domácí obranu a druhý jmenovaný zvýšil na 0:2. Ve 29. min. domácí zahrávali standartní situaci, kterou K. Moudrý odvrátil na roh. Možnost zahrávání volného přímého kopu v blízkosti pokutového území měli i hosté, když byl nedovoleně zastaven M. Habal. Hosté z toho také nic nevytěžili. V 37. min. se do zpětné přihrávky opřel M. Zeman, ale jeho tvrdá střela byla zblokována. V 51. min. zahrávala Sázava B volný přímý kop, který se po teči ocitl v kácovské síti - 1:2. Domácí se dostali do zakončení i v 56. min., ale střele chyběla přesnost. V 59. min. se ke střele dostal P. Havlín, ale domácí brankář ji dokázal zneškodnit. Kácov si v dalších minutách udržoval mírnou převahu, ale nedokázal si vytvářet gólové šance. V 70. min. se na penaltovém puntíku dostal ke střele P. Havlín, ale jeho střelu výborným zákrokem sázavský brankář vyrazil a zachoval tak naději svému týmu na vyrovnání. V 77. min. se do vápna snášel centr od P. Havlína, který ale domácí dokázali odvrátit. v 80. min. mohl pojistku přidat A. Pana. V pokutovém území se dostal do šance, ale než stačil vystřelit, tak mu domácí hráč míč ukopl. V 89. měl gól na kopačce P. Havlín, ale jeho šanci mu překazil vyběhnutý domácí gólman.

Hodnocení trenéra AFK Kácov: Po dvaceti minutách to vypadalo na pohodový zápas, když jsme se po pěkných kombinacích dostali do dvoubrankového vedení. Potom jsme se ovšem přizpůsobili domácímu chodeckému tempu a to nám bohužel vydrželo až do konce. Domácí sice ve druhé půli snížili z trestného kopu, který tečovala zeď, ale víc šancí jsme jim nedovolili. My jsme také nevyužili žádnou příležitost a tak můžeme být spokojeni jen se ziskem tří bodů.

Branky:  51. Haláček  - 17. V. Štorch, 19. Zeman

Rozhodčí: Ledvina - Herda, Řípa

Sestavy:                                                                                                                 Sázava B: Štěpánek - Haláček, Reis, Schneider, Dytrich, Nepraš, Švehla, Konopiský, Skála, Rezek, Dušek.                      střídali: Danko, Halík                                                            AFK Kácov: Kotouček - Pospíšil, Zeman, Kabát - Š. Štorch, Moudrý - Bělohlávek, Pana, Habal - Havlín, V. Štorch                         střídali: Novotný, Soucha, Bonk                               trenér: Miroslav Jelínek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář