Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kácov stále vede tabulku

Malešov - Kácov           0:4  (0:3)

V 7. kole okresního přeboru zavítali fotbalisté AFK Kácov do Malešova. V minulém ročníku zde dokázali vyhrát 3:0 a v dnešním utkání chtěli opět získat tři body. Před úvodním výkopem domácí funkcionáři popřáli svému trenérovi Jiřímu Škramovskému k jeho kulatým 50-tým narozeninám. V úvodních patnácti minutách drželi míč na svých kopačkách převážně hráči Kácova, ale bez vážnější šance. První šance přišla ve 20. min. A. Pana vystřelil za vápnem a vybojoval rohový kop. Z následného rohu zasáhl před P. Havlínem domácí brankář. Ve 23.min. se již měnilo skóre. Michal Zeman vyzkoušel brankářeTáborského z 25 metrů, jenže míč na nerovném povrchu nečekaně odskočil a dostal se za záda bezmocného brankáře - 0:1. Ve 26. min. se do šance dostal A. Pana, ale jeho razantní střela letěla nad. Ve 28.min. se ke střele dostal P. Havlín, ale brankář jeho střelu zneškodnil. Ve 30. min. se hosté radovali podruhé. Ke střele se dostal K. Moudrý. Táborský střelu pouze vyrazil, míč se dostal opět k Moudrému, který našel na malém vápně Milana Cacáka ,který upravil na 0:2. Ve 33. min. se dostali i domácí na dostřel Vernerovi branky, jenže střela z volného přímého kopu skončila nad. Ve 37. min. vyšel Kácovu signál. A. Pana se postavil k zahrání přímého kopu. Jeho přetažený centr na zadní tyč vrátil před branku M. Zeman a Jakub Bělohlávek zvýšil na 0:3. Ve druhém poločase byli aktivnější domácí fotbalisté, ale stále bez možnosti vstřelit branku. V 55. min. se sice domácí dostali za kácovskou obranu, ale jejich zakončení se nevešlo mezi tři tyče. V 61. min. Kácov podnikl rychlý protiútok na jejímž konci byl J. Bělohlávek, který ale mířil mimo. V 68. min. se po přihrávce od A. Pany dostal míč ke Kamilu Moudrému, který v pokutovém území přeloboval domácího brankáře na vzdálenější tyč a upravil tak stav na 0:4. V 81. min. měli hosté možnost zahrávání standartní situace, ale A. Pana trefil pouze zeď. Kácov veze z Malešova vítězství 4:0 a před zápasem podzimu a šlágrem kola se udržel na vedoucí pozici. 

Hodnocení trenéra AFK Kácov: Ze začátku nám chvíli trvalo než jsme se srovnali s docela nerovným terénem, který nám dělal problémy, ale také nám pomohl při vedoucí brance Zemana. Od té chvíle jsme na hřišti jasně dominovali. Kluky musím po všech stránkách pochválit, bojovali, hráli s nasazením, které jsem u nich v předešlých utkáních postrádal a prezentovali se i pohlednými kombinacemi, po kterých přicházeli brankové příležitosti. Druhý poločas jsme odehráli hlavně takticky velmi dobře. Domácí jsme až na jednu výjimku nepustili k zakončení a sami si opět vytvořili několik slibných šancí. Bohužel jsme dokázali proměnit jen jednu. Ale i přesto to bylo asi naše nejlepší vystoupení v probíhající sezóně, hlavně u některých hráčů jsem viděl velké zlepšení jejich individuálních výkonů. Doufám, že na něj dokážeme navázat v následujícím zápase, kdy doma hostíme silnou Zruč n.Sázavou. Tímto bych chtěl naše fanoušky na toto utkání podzimu pozvat a věřím, že nás ve velkém počtu poženou za vítězstvím.

Rozhodčí: Jiří Zikmunda

Branky:  23. Zeman, 30. Cacák, 37. Bělohlávek, 68. Moudrý

Sestavy:                                                                                                                             Malešov: Táborský - Krásenský, Poklop, Koubek, Radil, Železný, Horyna, J. Rejthárek, Novotný, Vokoun, Nekola.            Střídali Neset, Klečák.           Trenér: Jiří Škramnovský       Kácov: Verner - Habal, Zeman, Kabát, Cacák, Pana, Š. Štorch (72. Pospíšil), Houdek, Havlín, Bělohlávek, Moudrý.             Trenér: Miroslav Jelínek

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář