Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kácov získal povinné 3 body

Kácov - Nové Dvory                   5:0  (4:0)

Fotbalisté AFK Kácov začali jarní část sezony na domácím hřišti proti poslednímu celku tabulky Novým Dvorům. Domácí hned od začátku utkání ukazovali, kdo je na hřišti pánem. V 5. min. Filip st. vyslal za obranu Michala Zemana, který tváří v tvář hostujícímu brankáři nezaváhal a poslal Kácov do vedení. V 16. min. už to bylo o dvě branky. Přízemní střelou k pravé tyči se o ní postaral Jiří Výborný. Ve 22. min. se do střelecké listiny zapsal i nový muž v kácovském dresu Roman Filip st., který zvýšil na 3:0. Posila, která do Kácova dorazila ze Zdislavic, přidala do poločasu další branku. Ve 39. min. Roman Filip st. zahrával rohový kop a míč zapadl rovnou do branky - 4:0. Ve druhém poločase domácí fotbalisté již nebyli tak aktivní a utkání se spíše dohrávalo. V 78. min. Roman Filip st. dokonal svůj hattrick. Kácovský útočník se postavil k exekuci přímého kopu a s pomocí břevna překonal brankáře Černého popáté.

Hodnocení trenéra AFK Kácov: Zápas s posledním týmem tabulky, který ovšem v zimní přestávce skoro celé mužstvo přestavěl a chce soutěž zachránit, jsme zvládli velice dobře nejen výsledkově, ale zejména v prvním poločase i herně. Druhý už nebyl tak kvalitní, protože jsme dost šetřili krokem a hráli jsme zbytečně pomalu, ale i tak jsme samozřejmě spokojeni.

Branky: 22., 39., 78. Filip st., 5. Zeman, 16. Výborný

Sestavy:                                                                                                             Kácov: Kotouček - Pospíšil, Kabát, Pivoňka - Zeman, Rytina - Bělohlávek, Výborný, Moudrý, Žovinec - Filip st.     Střídali: Filip ml., Habal, Marhan.      Trenér Miroslav Jelínek.             Nové Dvory: Černý - Dastych, M. Růžička, M. Melša, Maláček - Pátek. P. Růžička, Brožek, Melezínek - Lev, Zeman.      Střídali: Čálek, D. Marek.       Trenér Karel Růžička.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

vyborna sobota.

(Artur, 24. 3. 2014 12:38)