Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oldřich Jonáš brankářem kola!

Brankáře 3. kola okresního fotbalového přeboru jsme našli tentokrát v Kácově, kde za tamní B-tým chytá Oldřich Jonáš. Ten vychytal čisté konto v sobotním zápase proti Chotusicím.

Jeho tým vyhrál 4:0 a podle slov brankáře potřeboval mančaft výhru jako sůl. „První dva zápasy jsme prohráli. Chtěli jsme to psychicky zlomit, což se povedlo. První poločas jsme hráli dobře a dali jsme tři góly. Třetí byl do šatny, což nás uklidnilo. Ve druhém poločase nás hosté přitlačili, ale dali jsme čtvrtý gól, který nás uklidnil. Pak se zápas dohrával v klidu," řekl Oldřich Jonáš.

V utkání si kácovský brankář poměrně dost zachytal: „V prvním poločase jsem řešil dvě situace. Konečně jsem si sáhnul na balon a připsal jsem si nějaký zákrok, což mi zvedlo sebevědomí. Ve druhém poločase jsem si zachytal dost, tam jsme se skoro nedostali za půlku. Šlo na mě hodně střel a přímý kop. Ve druhé půli už jsem si věřil, chtěl jsem nulu a povedlo se."

A jaké má Kácov B v okresním přeboru ambice? „Spousty kluků už jsme okresní přebor před několika lety hráli. Jak jsme začínali od IV. třídy, tak je to jiné. V okresním přeboru hrají dobří fotbalisté, hra je rychlejší a je potřeba fyzička. Naše ambice jsou asi do pátého místa, ale těžko říct. Máme za sebou tři zápasy. Nikdo by se nedivil, kdybychom jako nováček hráli dole, ale to nechceme. Podle mě máme na klidný střed tabulky," dodal Jonáš.

Zdroj: Kutnohorskydenik.cz
Zdroj: http://kutnohorsky.denik.cz/fotbal_region/brankar-kola-ve-druhem-polocase0000.html

Zdroj: http://kutnohorsky.denik.cz/fotbal_region/brankar-kola-ve-druhem-polocase0000.html

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář