Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pohárové derby zvládl lépe Kácov

AFK Kácov - FK Uhl. Janovice             4:1  (3:1)

V prvním kole poháru středočeského fotbalového svazu na sebe narazila dvě mužstva, která ještě v minulé sezoně nastupovala proti sobě v I. B třídě. Hosté z Uhl. Janovic nakonec přes své umístění využili nabídku dodatečného postupu do I.A třídy. Uhlíři se také jako první mohli radovat ze vstřelené branky. V 18. minutě se po rohovém kopu prosadil Nicol Marek. Hosté se ale neradovali dlouho. O 5 minut později utekl po pravé straně Vobecký a jeho přihrávku před branku si Uhlíři srazili do vlastní branky. Ve 29. minutě se domácím podařil obrat. Po autovém vhazování se k míči dostal nejzkušenější hráč domácích Václav Skiba, který přehodil Vernera a poslal Kácov do vedení. Do poločasu si Kácov vytvořil dvoubrankové vedení. V 41. minutě si Dominik Vlasák všiml vyběhnuvšího brankáře Vernera a z poloviny hřiště poslal míč do opuštěné branky - 3:1. Ve druhém poločase Kácov ukazoval, jaké gólové šance se nedají proměnit. Konečnou podobu výsledku dal v 69. minutě Lukáš Petrů, který se na hranici pokutového území odpoutal od svého strážce a technickou střelou k tyči nedal Vernerovi šanci. Ve druhém kole poháru zavítá do Kácova ještě zvučnější soupeř - Sparta Kutná Hora. Utkání by se podle plánu mělo uskutečnit ve čtvrtek 28.9. od 16:30 hod. 

Branky: 23. vlastní, 29. Skiba, 41. Vlasák, 69. L. Petrů - 18. N. Marek

Rozhodčí: D. Zoufalý - Kocourek, Volf

Sestava AFK: Štecher - Toupal, Vlasák, Habal - Skiba, Cettl - Vobecký, Linhart (64. Brýl), Filip (74. Zamrzla) - Červeňák, L. Petrů

Sestava UJ: Verner - Doubrava, Zadražil, Vyhnánek, J. Kopp - Vinický (46. Vedral), Beneš, Kopecký, R. Tancer - M. Svoboda, N. Marek (70. Bílek)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář