Jdi na obsah Jdi na menu
 


Povinná výhra ve Zbýšově

Zbýšov - Kácov                    3:7 (1:4)

Po domácí porážce se Zručí potřebovali fotbalisté AFk Kácov zvítězit na hřišti Zbýšova, aby se udrželi na dohled vedoucí Zruči. Hráči AFK sice hned v úvodu inkasovali, když se trefil domácí Šemík, nicméně jesště do konce prvního poločasu dokázali výsledek otočit díky hattricku Petra Havlína. těsně před poločase se zapsal do listiny střelu i Milan Cacák. Ve druhém poločase si Kácov pohlídal vývoj utkání a zvítězil 3:7, když se do listina střelců zapsali znova Petr Havlín, Karel Houdek a výhru pečetil v poslední minutě Vojtěch Štorch.

Hodnocení trenéra AFK Kácov: Po posledním nepovedeném zápase jsme se potřebovali chytit jak výsledkově tak hlavně herně, což se nám podařilo. Sice jsme hned po prvním domácím rohu prohrávali, ale ještě do poločasu jsme výsledek po docela dobrém výkonu otočili. Po celý zápas jsme byli lepší a zaslouženě zvítězili a naše vítězství mohlo být ještě výraznější, kdybychom proměnili i další vyložené šance. Ale i tak jsme samozřejmě spokojeni. Hlavně na to musíme navázat v dalších utkáních.

Rozhodčí: Miroslav Mottajček

Branky: 5., 64. Šemík, 76. Junek - 13., 19., 33., 56. Havlín, 43. Cacák, 68. Houdek,           90. V. Štorch

Sestavy:                                                                                                                                          Zbýšov: O. Radil - Horváth, Hybler, Jirák, Petřík - Sobotka, Babák,  Výborný, Junek - Šemík, Hájek.                     Střídal: Jukl.                   Trenér: Miroslav Voplakal.                         Kácov: Pospíšil - Houdek, Zeman, Kabát - Š. Štorch, Moudrý - Bělohlávek, Cacák, Pana -    V. Štorch, Havlín.                          Střídali: Berky, Jankovský.                                       Trenér: Miroslav Jelínek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

kacov

(Kacov, 22. 10. 2013 12:21)

Dobra prace kluci jak A tak i B.

Havlin

(Kacov, 22. 10. 2013 12:17)

Havlin je hvezda
Havlin je nase hvezda
Havlin je nejlepsi hej.
At mu roste .... kazdej den....