Jdi na obsah Jdi na menu
 


Áčko se rozešlo smírně s Říčany

AFK Kácov - FK Říčany            1:1 (1:0)

Fotbalisté AFK Kácov nastoupili k úvodnímu utkání I.B třídy proti týmu FK Říčany. Nováček soutěže dokázal už v úvodní patnáctiminutovce vstřelit branku, ale radost domácím překazil zvednutý praporek rozhodčího Benáka. Další obrovskou šanci měl Havlín, ale z malého vápna přestřelil říčanskou branku. Nakonec se Kácov přeci jen dostal do vedení. V 19. min. se po závaru v pokutovém území Říčan dostal k míči Josef Kabát a lobem překonal brankáře - 1:0. Do druhého poločasu Kácov nastoupil s jednobrankovým vedením. Od šedesáté minuty se začala projevovat lepší fyzická připravenost Říčan, které se stávali lepším týmem a vypracovávali si gólové šance. Hosté se vyrovnání dočkali v 69. min. Domácí obránci se nedohodli při odvrácení nákopu, míč se dostal k nabíhajícímu Susovi, který do odkryté Vernerovi branky vyrovnal - 1:1. Říčany se dál tlačili do útoku s vidinou vstřelení vítězné branky, ale jejich zakončení končily v rukavicích P. Vernera. Hosté nakonec málem odjeli s prázdnou. V 88. min. se po brejku domácích hráčů dostal do zakončení P. Havlín, ale z těžkého úhlu nedokázal balón dostat do branky. Oba týmy si tak do tabulky zapisují 1 bod za remízu 1:1.

Branky: 19. Kabát - 69. Sus

Rozhodčí: Wolfram - Svoboda, Benák

Sestava AFK: Verner – Zeman, Rytina, Kabát, Petrů – Peroutka, Výborný, Moudrý, Filip ml. - Havlín, Kováč (63. Štorch)                         trenér Miroslav Jelínek.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

komentář o zápasu s Říčany

(nalim, 26. 8. 2014 10:19)

Zatím jsem nenašel komentář k zápasu s Říčany. V minulé sozoně byly komentáře ke každému zápasu a musím říci, že byly velmi fundované !