Jdi na obsah Jdi na menu
 


Béčko střílelo branky i v oslabení

AFK Kácov B - Sokol Červ. Janovice      5:3  (2:1)

Červenojanovické mužstvo začalo aprílový magnet kola III. třídy velmi špatně a již před vypršením první čtvrthodiny hry prohrávalo o dva góly. Vrátit se do zápasu mu pomohla kontaktní branka V. Menšíka, po které přišla série vyložených šancí na obou stranách, nicméně na těsném vedení kácovského béčka se do konce prvního poločasu nic nezměnilo.

Střelecký zápis se více zaplnil až ve druhé půli. Jakoby tomu pomohlo vyloučení domácího stopera Z. Novotného, který v 47. minutě po faulu na Z. Schneiderwinda uviděl od rozhodčího J. Rejhona druhou žlutou kartu. Větší aktivity s cílem přinejmenším vyrovnat se pak sice chopili hosté, avšak vydrželo jim to pouze něco málo přes deset minut.

S naplněním hodiny hry totiž nastal klíčový okamžik v podobě třetího kácovského gólu a psychika červenojanovických fotbalistů začala postupně vykazovat povážlivé trhliny. Zato v pohodě hrající rezervní tým Kácova přidal další dvě branky a v 86. minutě vedl už 5:1. Domácí fanoušci se skvěle bavili a nic na tom v závěru utkání nezměnily ani kosmetické úpravy skóre ve prospěch Červených Janovic.

„Pro náš výkon ve druhém poločase není omluvy,“ zmínil kanonýr hostů Robert Menšík, který však v Kácově nemohl nastoupit kvůli nemoci.

Branky: 7., 60., 86. A. Pana, 14. V. Štorch, 74. O. Peroutka - 17. V. Menšík, 88. L. Červinka, 90.+3 L. Menšík (pen.)

Rozhodčí: Rejhon

Sestavy:

Kácov: Mejstřík - Váňa, Novotný, Hylský, Soucha (46. Jirků) - Výborný, Š. Štorch, Albrecht (59,. Futera), Peroutka - V. Štorch (75. Šnobl), Pana

Č. Janovice: M. Dlouhý - L. Hájek, V. Bouma, D. Dvořák, D. Uher - L. Červinka, J. Červinka, Z. Schneiderwind, J. Zelený, L. Menšík - V. Menšík (68. R. Vavřina)

Zdroj: http://www.cervene-janovice-fotbal.cz/clanky/sezona-2016-2017/mistrovske-zapasy/horsi-aprilovy-zert-uz-v-kacove-snad-ani-nesel-udelat.html

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář