Jdi na obsah Jdi na menu
 


Béčko zdolalo Č. Janovice v deseti

AFK Kácov B - Č. Janovice           3:0  (2:0)

Jarní část sezony začala i pro B mužstvo. K prvnímu utkání do Kácova zavítali Červené Janovice. Domácí byli pro toto utkání jasným favoritem. Nicméně už v 10. min. nastala pro domácí velká nepříjemnost. Hosté nakopli míč za obranu, domácí brankář O. Jonáš vyběhl mimo pokutové území, obránce P. Marhan při snaze hrát malou domů trefil svého brankáře do rukou. Vzhledem k tomu, že domácí brankář byl mimo pokutové území, následoval přímý kop a červená karta. Do branky se postavil J. Pospíšil. Domácí ale byli i v deseti více než vyrovnaným soupeřem. O pár minut později si domácí vypracovali golovou šanci, kterou proměnil Petr Havlín a domácí vedli 1:0. Do poločasu se domácím podařilo vstřelit druhou branku zásluhou Michala Futery. Předtím ještě obrovské šance spálili oba kácovští útočníci. Ve druhém poločase přidala kácovskou pojistku bratrská spolupráce Vojti a Štěpána Štorchových. Kácov zdolal i v deseti, ale po nepřesvědčivém výkonu, Červené Janovice 3:0. 

Branky: Havlín, Futera, Š. Štorch

ČK: 10. Jonáš (Kácov)

Rozhodčí: Jonáš

Sestava AFK: Jonáš (11. Pospíšil) - Marhan (72. Soucha), Pivoňka, Pospíšil, Berky - Jirků (46. Houdek), Š. Štorch, Pana (55. Filip), Futera (50. Blažek) - V. Štorch, Havlín (85. Sádlo)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Několik fotek ze zápasu

(Luboš Hájek, 23. 3. 2015 12:44)

http://www.cervene-janovice-fotbal.cz/clanky/sezona-2014-2015/mistrovske-zapasy/sudi-nechal-chytat-sveho-syna-za-kacov-pouze-deset-minut.html