Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kácov porazil poslední Janovice

AFK Kácov - Uhl. Janovice B  4:0 (1:0)

Po první utržené porážce v sezóně nastoupili fotbalisté AFK Kácov na domácím stadionu proti poslednímu celku tabulky Uhl. Janovice B. Domácí fotbalisté v prvním poločase předváděli fotbal jako minulý týden a tak se mnoho šancí nerodilo. V 19. min. Havlín netrefil v gólové šanci balón, v 32.min. M. Zeman zkusil střelu ze 30 m, ale jeho rána nemířila mezi tři tyče.  Ve 42. min. M. Habal zatáhl míč po lajně, přihrál před branku J. Bělohlávkovi, ale brankář Mejstřík jeho střelu na poslení chvíli vyrazil. Tato obrovská šance ale domácí mrzet nemusela. Hned další útok založil K. Houdek, který našel na malém vápně P. Havlína. Ten byl faulován a pískal se pokutový kop. Kamil Moudrý penaltu proměnil a vstřelil Janovicím gól do šatny. Do druhého poločasu nastoupili domácí velmi aktivně a jejich aktivita byla odměněna i góly. Ve 46.min. J. Kabát zatáhl míč, přihrál K. Houdkovi, ale jeho střela byla zblokována na rohový kop. Následný roh zahrál A. Pana, který našel hlavu Petra Havlína a bylo to 2:0. Ve 48.min. se kopala další penalta. V pokutové území byl zbytečně faulován A. Pana a Petr Havlín zvýšil už na 3:0. V 51.min. M. Habal zatáhl míč, svým centrem přesně našel P. Havlína, ale bravurní zákrok M. Mejstříka zabránil P. Havlínovi ke vstřelení hattricku. V 56.min. už to bylo 4:0. Do střelecké listiny se zapsal Artur Pana, který prostřelil janovického brankáře přízemní střelou k tyči. V 75. min. domácí zahrávali volný přímý kop. K jeho exekuci se postavil J. Kabát. Brankář Mejstřík vyrazil pomocí břevna jeho střelu nad. J. Kabát založil i další šanci na ejjímž konci byla hlavička J. Bělohlávka, která ale mířila nad. J. Bělohlávek hlavičkoval na branku ještě v 80.min., po centru K. Moudrého, ale míč se pouze otřel o vnější tyč.  AFK Kácov, hlavně po výborném vstupu do druhého poločasu, zaslouženě porazil rezervu Uhlířských Janovic 4:0 a zůstává i po šestém kole na vedoucí příčce okresního přeboru.

Hodnocení trenéra AFK Kácov: Po celý zápas jsme měli jasnou převahu, ale v prvním poločase byla naše hra příliš pomalá, čímž jsme soupeři, který přijel pouze bránit, úlohu hodně usnadnili. Těsně před přestávkou jsme se ovšem dostali do dvou šancí. Bělohlávkovi ji bravurně zneškodnil brankář, ale Havlína už před prázdnou brankou obránce pouze fauloval a z penalty jsme šli do vedení. Do druhého poločasu jsme pozměnili rozestavění a naší hře to velmi pomohlo. Během deseti minut jsme třemi brankami zápas rozhodli. Druhý poločas byl z naší strany velmi dobrý a za to zaslouží kluci pochvalu. Doufám, že příští zápas takto budeme hrát hned od začátku, protože nás čeká mnohem těžší soupeř než byli dnes ve vší úctě Uhlířské Janovice.

Rozhodčí: Ledvina

Branky: 46., 48. Havlín (1x pen.), 43. Moudrý (pen.), 56. Pana

Sestavy:                                                                                                                 Kácov: Kotouček – Pospíšil, Kabát, Houdek – Moudrý, Výborný, Zeman, Pana, Habal – Havlín, Bělohlávek.                             Střídali: Filip, Jankovský, Blažek.                                  Trenér Miroslav Jelínek.                                                                                                    U. Janovice B: Mejstřík – Stoupa, Dotlačil, Blecha, Forman – Cypra, Veliký, Wolf, Srba – Lopour, M. Svoboda.                 Střídali: Förster, Bílek, D. Marek.                               Trenér Rastislav Masarovič.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

AFK Vlašim!

(aaa, 30. 9. 2013 15:03)

AFK Vlašim!