Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kácov prohrál v Sedleci

Sedlec - Kácov 3:0 (1:0)

 

Jako první zahrozili hosté, když se V. Štorch probíjel do pokutového území soupeře, jenže gólmana Šilhána z blízka překonat nedokázal. Na druhé straně odpověděl Gono, když mu míč přistrčil Pospíšil, jenže jeho rána se odrazila od tyče. Na dlouhé minuty si pak oba brankáři mohli dát pauzu, další šance se urodily až v závěru prvního poločasu: Ve 33. min. Zdychynec poslal dlouhý pas na polovinu Kácova, Pospíšil se dostal za obranu a situaci mu ještě usnadnilo nedorozumění Pospíšila s gólmanem Vernerem - 1:0.

Domácí mohli své poločasové vedení ještě zvýraznit. Ivičič našel za obranou soupeře Volence, který pálil nad, o chvíli později Hvězda centrem našel úplně volného Pospíšila, který hlavičkoval jen do náruče brankáře Vernera. Toho přinutil jít na zem dobrou ránou Pospíšil, gól ale nepadl ani po kombinační akci Sedlce, kterou zakončil přihrávkou Ivičič a u zadní tyče v pádu Volenec, který mířil opět nad.

V 50. min. mohl vedení Sedlce pojistit Gono: Připravil o míč gólmana Vernera, který váhal s rozehrávkou, kácovský gólman pak své zaváhání ale napravil. V následujících minutách jakoby domácí znejistili, Kácovští se tlačili na jejich polovinu, výsledkem byl v 67. min. zmatek v sedlecké šestnáctce po trestném kopu, který ukončil tvrdou ránou Berky, ovšem gólman Šilhán míč vyrazil. Domácí fanoušci si mohli oddechnout v 79. min.: Trestný kop Volence Verner podběhl, míč se odrazil k Jak. Spáčilovi, který ho uklidil do sítě - 2:0. Riskantní hra na tři obránce Kácovu nic nepřinesla, naopak Pospíšil v nastaveném čase z brejku upravil na konečných 3:0.

Hodnocení trenéra Miroslava Jelínka: Hlavně v první půli jsme prohrávali osobní souboje, chyběl důraz.Tak jsme dostali také první gól, když jsme po výkopu nepodstoupili dva souboje. Ve druhém poločase jsme trochu ožili, ale bez šance. Inkasovali jsme trochu smolnou branku, když se míč nešťastně odrazil k soupeři před prázdnou bránu."

Branky: 33., 90.+3 Pospíšil, 79. Jak. Spáčil. Rozhodčí: Jaroslav Sahula. ŽK: L. Pospíšil, Jan Vavřina, Ivičič - Soucha, Hrabánek, J. Pospíšil.

Sedlec: Šilhán - Jan Vavřina, Zdychynec, Kožnar, Hvězda - Ivičič (75. Vrba), L. Tvrdý, M. Volenec (90. D. Košátko), Jak. Spáčil - L. Pospíšil, Gono (52. Mich. Jelínek). Trenér Luboš Votava.

Kácov: Verner - Berky (80. Marhan), Novotný, J. Pospíšil, Soucha - Blažek, Š. Štorch, Pana, Hrabánek - Páleník, V. Štorch. Trenér Miroslav Jelínek.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář