Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kácov si otevřel střelnici

Kácov - Vrdy      8:0 (3:0)

V rámci 18. kola přivítali fotbalisté AFK Kácov na svém stadionu Slavoj Vrdy. Ačkoliv se hosté před utkáním nacházeli v tabulce na 11. místě, dokázali v podzimním měření sil zvítezit 2:0.

První šanci si připravili hosté. V 10.min. zahrávali přímý kop z 18 metrů, ale Karel Truksa nepřekonal Vernera v domácí brance. První změna stavu nastala ve 22.min., kdy po rohovém kopu Vojtěch Štorch  hlavičkoval do protipohybu brankáře a poslal domácí do vedení. V další obrovské šanci se ocitl Zeman, ale hosté na poslední chvíli dokázali jeho střelu zblokovat na roh. Větší radost pro domácí fanoušky nastala ve 32.min., kdy J. Jakoubek vyslal Jiřího Výborného a ten zvýšil na 2:0. Hned o další dvě minuty později dostal míč za obranu V. Štorch. V pokutovém území byl faulován M. Doubkem. Následovala červená karta pro hostujícího brankáře a pokutový kop. Do branky za vyloučeného brankáře nastoupil Karel Truksa. Následný pokutový kop proměnil Artur Pana a upravil tak poločasový stav na 3:0. O poločasové pauze obě mužstva prostřídala své řady. Do hostující branky nastoupil T. Hronek a K. Truksa se vrátil do pole. Z kácovského mužstva naskočili do utkání J. Pospíšil a D. Soucha. Střídající hráči AFK dali o sobě vědět hned ve 47.min. D. Soucha vyslal po lajně J. Pospíšila, který nacentroval a našel přesně hlavu Zdeňka Novotného, který navýšil kácovské vedení na 4:0. Poté se dostali do šancí i hosté, ale P. Verner dál držel čisté konto. Na další branku se čekalo do 77.min. Míč putoval po ose Pivoňka - Hrabánek - Pana. Posledně jmenovaný vystřelil na hranici pokutového území. Brankář jeho střelu pouze vyrazil před sebe a Jaroslav Pospíšil přidal pátou branku kácovského týmu. V 79.min. se do střelecké listiny zapsal i Tomáš Hrabánek - 6:0. Další střela na branku přinesla další gól. Michal Zeman vystřelil přízemní střelu, která zapadla přesně k tyči za bezmocného brankáře Vrdů. Po této brance se z tribun ozývalo skandování deset, deset. 87.min. přinesla poslední branku utkání. Hosté zahrávali rohový kop, který hráči AFK odvrátili. Míč se dostal ke Štěpánovi Štorchovi, který zaregistroval, že hostující brankář stojí daleko z branky a z poloviny hřiště překonal brankáře Vrdů a upravil tak konečný výsledek na 8:0. Hráči AFK Kácov si do tabulky připsali další 3 body za vítězství 8:0 a v tabulce poskočili na 5. místo.

Tento zápas byl nejlepší pozvánkou na další utkání, které hráči AFK odehrají v sobotu 27.4 od 17:00 opět na svém stadionu. Hostit v něm budou tým ze Zbýšova.

 
Branky: 22. V. Štorch, 32. Výborný, 35. Pana, 47. Novotný, 77. Pospíšil, 79. Hrabánek, 80. Zeman, 87. Š. Štorch

Rozhodčí: M. Mottajček

Sestavy:

  Kácov. Verner – Berky (46. Soucha), Jakoubek, Pivoňka  - Z. Novotný, Výborný (46. Pospíšil), Zeman, Š. Štorch, Hrabánek – Pana, V. Štorch (65. Blažek)      Trenér: Miroslav Jelínek

Vrdy: Doubek - Bíža, Spěvák, Vocl, Šolta - K. Truksa, R. Truksa, Kříž, Bajo - Šindelář, Kratochvíl,              střídali: Hronek, Hájek         

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář