Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kácov v derby porazil Zruč

AFK Kácov - Jiskra Zruč n. Sáz.            4:1  (1:0)

Kácov předvedl výborný vstup do utkání. "Velice dobře jsme začali. Hned ve druhé minutě jsme z první šance dali branku, kdy Skiba uklidil do brány odražený balón. V páté minutě trefil Červeňák tyč," popisoval dění na hřišti trenér Kácova Miroslav Jelínek.  "Po patnácti minutách se hra vyrovnala. Šance byly na obou stranách," řekl.

Úvod druhého dějství zastihl v lepším světle hráče Zruče nad Sázavou: "V začátku druhého poločasu byli hosté nebezpečnější. Měli několik standardek. My jsme se zachraňovali kolikrát na poslední chvíli skluzem. Vše jsme ale přežili," konstatoval Jelínek. "Po zbytečné ztrátě na polovině hřiště jsme ale nakonec inkasovali branku na jedna jedna. Naše hra se ale poté zlepšila. Podařilo se nám dát branku na dva jedna," oddychl si Miroslav Jelínek. "V závěru pak dal dvě branky Lukáš Petrů, který využil brejkových situací. Bylo to výborné utkání z obou stran. My jsme rádi, že jsme zápas zvládli a máme tři body," radoval se.

Trenér Zruče nad Sázavou Michal Váňa byl z konečného skóre zklamaný: "Výsledek je pro nás krutý. Dění na hřišti výsledku vůbec neodpovídá. Byl to vyhrocený zápas na obě strany. Jezdilo se nahoru-dolů a celkově se mi utkání velmi líbilo," řekl Váňa. "Nám chybělo štěstí. Trefili jsme tyč. Šance, které jsme si vypracovali, tak jsme nedali. Soupeř nás zase z každé příležitosti potrestal. Remíza by byla spravedlivá. Při nás dnes nestálo štěstí. Kluky musím za výkon pochválit," uvedl Michal Váňa.

"Dokázali jsme po krásné kombinaci Zemanem vyrovanat na jedna jedna. Po pár minutách jsme ale udělali minelu. Náš bek si hrál s míčem. Raději jej měl posunout nebo odkopnout. Bohužel se domácí dostali do přečíslení a potrestali nás druhou brankou. To byl podle mého názoru rozhodující moment zápasu," kroutil hlavou. "Dáme hlavy nahoru a musíme se soustředit na další domácí zápas, ve kterém potřebujeme získat body," uzavřel Michal Váňa.

Branky: 83., 89. L. Petrů, 2. Skiba, 62. Červeňák - 57. Zeman

Rozhodčí: Baroch - Trumpus, Holý

Sestavy:

Kácov: Císař - Toupal, Lapáček (65. Habal), Kabát - Cettl, Skiba - Albrecht (83. L. Petrů), Pana, Linhart (68. Filip) - Červeňák (90. Cacák), Vlasák (56. Psota).

Zruč n/S: Cudlín - Z. Louda (89. Brabec), Koudela (67. Koudela), Viktora, Hájek - Diego, K. Petrů, Havel, Zeman (89. Kovář) - Ruš, Brahimi

Zdroj: http://www.svoboda.info/sport/fotbal/kacovsti-fotbaliste-se-raduji-z-vitezstvi-v-derby-se-zruci-nad-sazavou/

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář