Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kácov veze další vysoké vítězství

Kaňk - Kácov                    0:6 (0:2)

Ve třetím kole okresního přeboru zajížděli fotbalisté AFK Kácov na Kaňk, na půdu nováčka soutěže. Domácí měli za sebou dvě porážky o gól a tak chtěli na domácím stadionu nějaký ten bodík získat. Velkou šanci měl hostující Houdek, ale trefil jen tyč. Na první branku se čekalo do závěru prvního poločasu. V 36. min. Petr Havlín napřáhl za hranicí vápna a přízemní střelou k pravé tyči poslal Kácov do vedení. Do poločasu Kácov vedl o dvě branky, když Jakub Bělohlávek vymetl šibenici domácí branky. Druhý poločas měl stejný scénář jako první. Kácovské obraně se dařilo odrážet domácí útoky. Kácovské útoky tvořil velice aktivní J. Výborný. Branek se diváci dočkali opět ke konci druhého dějství. Brankové hody druhého poločasu začal v 75. min. Kamil Moudrý, který se trefil z volného přímého kopu a zvýšil již na 3:0. V 77.min. V. Štorch vybojoval balón, nahrál před branku na Petra Havlína, který sám před brankářem nezaváhal a zvýšil na 4:0. V 78.min. Už to bylo 5:0. Domácí brankář podcenil střelu z dálky, kterou vyslal Karel Houdek a hráči AFK se radovali popáté. Šestou branku darovali kácovským hráčům domácí zadáci a korunovali tak svůj zmar ze závěrečných minut.

Hodnocení trenéra AFK Kácov: Musím všechny hráče pochválit. Celý zápas jsme odehráli velmi dobře, hodně jsme kombinovali, byli jsme v pohybu, dávali míče včas od nohy, čímž jsme nedali soupeři možnost k jejich odebírání v nějakých soubojích, vstřelili šest krásných branek a ještě jsme třikrát nastřelili tyč. Na druhé straně jsme konečně udrželi čisté konto a navíc jsme ani domácí nepustili do jediné šance. Náš výkon se dost přiblížil tomu co chceme hrát, i když je samozřejmě ještě co zlepšovat.

Branky: 36., 77. Havlín, 42. Bělohlávek, 75. Moudrý, 78. Houdek, 81. vlastní

Rozhodčí: Pikner

Sestavy:                                                                                                                Kaňk: J. Pospíšil – Černý, M. Horký, Koblischke, Wágner (78. Boudabouza) – Čížek           (78. Zahajský), J. Výborný, Koten, Mandík (59. Čech) – Pavlík, Kubánka                              (46. Matz).                                    Trenér Roman Výborný.                                       Kácov: Kotouček – Habal, Kabát, Pivoňka – Houdek, Zeman – Bělohlávek (64. Cacák), Moudrý, Výborný (71. Filip)– Havlín, Pana (76. V. Štorch).                                                    Trenér Miroslav Jelínek.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář