Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kácov vyhrál derby i napodruhé

Kácov - Uhl. Janovice B      3:1 (1:1)

Fotbalisté AFK Kácov dokázali zvítězit v derby i napodruhé a pokřtili rekonstruované kabiny třemi body. Po podzimní výhře v Uhl. Janovicích (2:1) dokázali vyhrát i na domácím stadionu. Do vedení se však ale dostali hosté. V 18. min. zahrávali standartní situaci, P. Kulhánek z přímého kopu našel hlavu zcela volného Marka Stoupy a ten poslal hosty do vedení. Změna stavu mohla nastat ve 23.min. kdy domácí nastřelili břevno a J. Jakoubek trefil z dorážky pouze bránícího hráče. Hned o dvě minuty později měl stoprocentní šanci Havlín, ale z malého vápna přestřelil svatyni brankáře Mejstříka. Domácí se zaslouženého vyrovnání dočkali v 28.min., kdy Š. Štorch dostal přihrávku za obranu a srovnal stav utkání na 1:1. Do vedení se domácí dostali až po změně stran, kdy si Petr Havlín na hranici vápna dokázal pokrýt balon, dostal se s ním do pokutového území hostů a střelou na vzdálenější tyč poslal domácí do vedení. Pojistka přišla v 68.min., kdy byl v pokutovém území faulován V. Štorch a sám postižený penaltu proměnil. Hosté si již do konce utkání nevypracovali žádnou gólovou šanci a tak domácí AFK zaslouženě porazilo rezervu Uhlířských Janovic 3:1.

Branky: 28. Š. Štorch, 51. Havlín, 68. V. Štorch (pen.) – 18. Stoupa

Rozhodčí: M. Rezler st.

Sestavy:

  Kácov. Pospíšil – Berky, Jakoubek (83. Marhan), Pivoňka  - Z. Novotný, Š. Štorch, Zeman, A. Pana, Páleník (62. Blažek) – Havlín (76. Soucha), V. Štorch        Trenér: Miroslav Jelínek

Uhl.- Janovice B: Mejstřík - Blecha, Hrbek, Bílek, Dotlačil - Kalous, Forman, Hošta, V. Svoboda - P. Kulhánek, Stoupa         střídali: Srba, Čížek                      trenér Masarovič R.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář