Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kácov zakončil podzim vítězstvím

Kácov - Paběnice                    3:0 (0:0)

V posledním podzimním kole nastoupili fotbalisté AFK Kácov proti Paběnicím. První poločas nabídl fotbal s minimem šancí. Do vedení se mohli dostat Paběnice. Ve 21. min. zahrávali hosté rohový kop. Míč se dostal k zcela osamocenému paběnickému hráči, ale ten ve vyložené šanci mířil nad. Ve 29. min. měli hosté šanci, ale domácí paběnický útok odvrátili a navíc sami podnikli rychlý protiútok na jejímž konci byl V. Štorch, ale Černovského nepřekonal. To byl jediný zákrok paběnického brankáře za celý první poločas, protože střely kácovských hráčů jinak končily vysoko nad. Ve druhém poločase Kácov zvyšoval obrátky, ale stále bez gólového efektu. Domácí se nakonec vedoucí branky přeci jen dočkali. V 69. min. K. Moudrý zahrával rohový kop. V klubku těl si našel míč Vojtěch Štorch a poslal Kácov do vedení. V 71. min. zahrávali domácí volný přímý kop. Míč si postavil Kamil Moudrý. Brankář Černovský jeho střelu podcenil a Kácov vedl již 2:0. Najednou bylo kácováků plné hřiště. Definitivní podobu výsledku dal v 89. min. Milan Cacák. Kácov porazil Paběnice 3:0 a přezimuje na druhém místě okresního přeboru.

Hodnocení trenéra AFK Kácov: V prvním poločase jsme pokračovali ve výkonech z posledních utkání, takže to byla opravdová mizérie. Druhé dějství bylo o něco lepší, ale až závěrečná dvacetiminutovka měla nějakou úroveň. Opět se potvrdilo, že dokud nevedeme tak nikdo nechce vzít zodpovědnost na sebe. Ale když se dostaneme do vedení tak najednou všichni ožijí a je to úplně o něčem jiném. Chybí nám zkušený hráč, který by dodal mužstvu určitý klid hlavně v začátcích utkání za nerozhodného stavu a hru takříkajíc řídil přímo na hřišti.

Rozhodčí: Mottajček

Branky: 69. V. Štorch, 71. Moudrý, 89. Cacák

Sestavy:                                                                                                                          Kácov: Kotouček - Pospíšil, Kabát, Habal - Š. Štorch, Zeman - Bělohlávek, Moudrý, Cacák, Pana - V. Štorch.                       Střídal: Blažek.               Trenér: Miroslav Jelínek.         Paběnice: Černovský - Blažek, M. Votava, Petrásek, Sochr - Lebruška, Veselý, T. Lupínek,    O. Votava - Fuksa, J. Zeman.       Střídal: D. Suchý.         Trenér Miroslav Zikmunda.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

hleda se penezenka.

(Artur, 18. 11. 2013 7:32)

Hleda se penezenka diky. 723648907 kdyby nahodou se nasla.