Jdi na obsah Jdi na menu
 


V Červených Janovicích padla jediná branka

Červené Janovice - AFK Kácov B        0:1  (0:0)

Celkem sto sedmdesát minut v nové mistrovské sezoně vydrželi fotbalisté Červených Janovic s nulou na kontě inkasovaných branek. První trefa rozhodla o jejich nejtěsnější porážce s kácovskou rezervou.Hosté ještě před rokem hráli okresní přebor, ale sami se rozhodli pro větší klid a raději se přihlásili do třetí třídy. V totožné sestavě proto byli v Červených Janovicích favoritem, ovšem naráželi na houževnatý odpor soupeře v čele s brankářem J. Hájkem. Ten podal velmi dobrý výkon a dlouhou dobu držel svůj tým ve hře o body. Například ve druhé půli vytasil reflexivní zákrok proti hlavičce J. Pospíšila, který se už málem chystal na gólovou oslavu. Blízko k ní měl také P. Havlín, ale jeho tvrdou přízemní střelu zblokovala tyč. Domácí mužstvo bylo v útoku tentokrát jalové, a když už se dostalo na dostřel kácovské svatyně, míče létaly v hodně uctivé vzdálenosti od tyčí brankáře M. Mejstříka. „První poločas se mi z naší strany líbil, ale v tom druhém jsem od hráčů postrádal více fotbalovosti a hlavně odvahy něco vymyslet a zkusit. Naše obranná činnost převýšila tu kreativní a útočnou,“ zmínil červenojanovický trenér Ivoš Hájek. Utkání nakonec skončilo zaslouženým vítězstvím trpělivého béčka Kácova. V 80. minutě se o tři body zasloužil na hranici velkého vápna neobsazený náhradník pro druhý poločas M. Futera, který nezazmatkoval a gólmanem J. Hájkem vyražený balon po centru P. Havlína od pravé lajny usměrnil přesně a nechytatelně do sítě.

Branka: 80. Futera

Rozhodčí: Herda

Sestavy:                                                                                                                           Č. Janovice: J. Hájek - T. Dvořák, V. Bouma, L. Hájek, J. Zelený - L. Menšík, T. Menšík, Z. Schneiderwind, J. Červinka - R. Menšík, V. Menšík. Střídal: L. Červinka. Připraveni byli: M. Liberský, A. Dlouhý, D. Dvořák, M. Dlouhý. T                                                                  Kácov B: Mejstřík - Váňa, Pivoňka, Š. Štorch, Marhan - Pospíšil (60. Hylský), Pana, Výborný (46. Futera), Peroutka - V. Štorch, Havlín (82. Šnobl)

Zdroj: http://www.cervene-janovice-fotbal.cz/clanky/sezona-2016-2017/mistrovske-zapasy/trpelive-becko-kacova-se-dockalo-zaslouzeneho-vitezstvi.html


 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář