Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ze Zbraslavic s prázdnou

Zbraslavice - Kácov             2:0 (1:0)

V předposledním podzimní kole zavítali fotbalisté AFK do nedalekých Zbraslavic. Ve 3. min. vyslal svůj střelecký pozdrav V. Štorch. S jeho střelou si ale brankář Vavřina bezproblémů poradil. V 5. min. domácí brankář zneškodnil i střelu J. Kabáta z přímého kopu. V 9. min. M. Zeman vyslal do šance A. Panu, který ještě přihrával P. Havlínovi. Jeho střelu brankář vyrazil na rohový kop. V 12. min. musel zasahovat i hostující Kotouček po střele Šindeláře. Ve 25. min. zahrával rohový kop domácí Čálek, ale kácováci tento roh , po zakončení Herčíka, odvrátili. Ve 27. min. P. Havlín zatáhl balón do pokutového území domácích. Tam našel V. Štorcha, který ještě zpětnou přihrávkou našel J. Bělohlávka. Jenže Bělohlávkova střela byla zblokováva na roh. Kácov dostává většinu gólů ze standartních situací a ve Zbraslavicích tomu nebylo jinak. Ve 29. min. zahrávali domácí rohový kop. Centr Čálka usměrnil do branky Tomáš Vohnický a poslal Zbraslavice do vedení. V 31. min. měli domácí obrovskou šanci ke zvýšení svého vedení. Po odraženém balónu běžel Šindelář sám na brankáře, ale Kotouček výborně zasáhl. Hned ve 33. min. běžel sám na kácovského brankáře Čálek, ale jeho přízemní střela se nevešla mezi tři tyče.Ve 36. min. zahrával Čálek další domácí roh. K hlavičce se opět dostal střelec vedoucí branky Vohnický, ale tentokrát branku minul. Ke konci poločasu mohli kácovšťí vyrovnat. Ve 40. min. V. Štorch předložil balón Š. Štorchovi, ten ale z 8 metrů přestřelil. Ve 42. K. Moudrý zahrával volný přímý kop. P. Havlín hlavičkoval mimo. Ve 49. min. založil samostatnou akci domácí Šindelář, který zakončoval nad. V 59. se za kácovskou obranu dostal Čálek, ale Kotouček svůj tým podržel. Hned z protiútoku se dostal do šance A. Pana. Domácí brankář byl ale také úspěšnější. V 63. min. měl velkou šanci na vstřelení branky Šindelář, ale Kotouček ho vychytal. V 76. min. se domácí dočkali navýšení vedení. Čálek našel v pokutovém území volného Davida Šindeláře, který překonal Kotoučka - 2:0. 

Hodnocení trenéra AFK Kácov: Začátek zápasu  se nám vcelku podařil, ale bohužel jsme se nedokázali gólově prosadit. Pak domácí využili své výškové převahy a po rohu se dostali do vedení. Za první poločas nemůžu klukům za hru, nasazení a vůli s výsledkem něco udělat nic vytknout, ale druhá půle už byla z naší strany jen o snaze bez něčeho navíc a to je málo. Nikdo na sebe nechce vzít zodpovědnost a strhnout ostatní. Dlouho nás ještě držel brankář Kotouček, ale ani on už nedokázal zabránit druhé brance. Poslední dobou nám chybí větší kvalita ve finální části, nedokážeme podržet míč a v obranné činnosti děláme školácké chyby, které soupeři dokáží potrestat.

Branky: 29. Vohnický, 76. Šindelář

Rozhodčí: Muller - Fidra, Herda

Sestavy:                                                                                                          Zbraslavice: Vavřina - Pánek, M. Veselý, J, Veselý (90. Semerád), Šupka - Dubjak (88. Mezera), Herčík, Vohnický, Červeňák (90. Winkler) - Šindelář, Čálek.                              Trenér: Michal Šindelář                                                                                                 Kácov: Kotouček - Novotný, Zeman, Kabát - Š. Štorch, Moudrý -Bělohlávek, Cacák, Pana -   V. Štorch (76. Albrecht), Havlín              Trenér: Miroslav Jelínek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář